Previous Next

Drón légifelvétel készítés

Szabadtéri üzleti rendezvények, partnertalálkozók, csapatépítő tréningek professzionális légifotózása egy drón szemével és az ember képzeletével.

A pilóta nélküli repülőgép határtalan lehetőségeket biztosít, általa elképesztő szögből, hihetetlen magasságból, különleges perspektívából láthatjuk a világot úgy, ahogyan eddig még sohasem. A multikopterek robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, stabilan repülnek és nagyon finoman manőverezhetőek. Tervszerű, költséghatékony, teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani, egyedi és izgalmas ötletekkel kiegészítve.

Esküvői légifelvétel

A házasságok az égben köttetnek de a földön teljesednek ki. A világraszóló esemény alkalmából azonban a szerelmeseknek nem kell repülőre ülnie az örök hűség megpecsételése érdekében. A drón a repülőgép költségkímélő és fantasztikus alternatívája. Eme korszerű technikai fejlődés olyan hihetetlen légi felvételek készítését teszi lehetővé amely korábban csak merész és elérhetetlen álom volt. A kopterek biztonságosak, nagyon stabilan repülnek, a felvételeken az életre szóló esemény hangulata sokkal inkább megragadható és a realitás jóval nagyobb szeglete jeleníthető meg az örökkévalóság számára.

Épület fotózás

Az építészeti légifotózás nemes, attraktív feladat, szakértelmet és globális sokrétű kihívás, hiszen az ingatlan előnyös tulajdonságainak optimális megragadása jelentősen elősegítheti az értékesítésüket vagy éppen a bérbeadásukat. A legmodernebb drónkamerák segítségével elérhetővé váltak az eddig nehezen megközelíthető helyszínek, rezgésmentes, lenyűgöző felvételek készíthetőek olyan területekről, amelyekről a domborzati viszonyok miatt korábban képtelenség lett volna. A távirányítású repülőeszközök felhasználási területe korlátlanul széles sprektumon mozog.

Search